Leder du efter top kvalitets vipper, og tilbehør samt værktøjer?

 Så vil det måske glæde dig at høre at vi har udvidet vores sortiment,

med POSH LASHES!

 I sortimentet finder du alt du skal bruge til vippe extenssions,værktøjer, patches, skønne plejeprodukter, som rense foam, og lash botox til at pleje dine vipper,

både til extenssions eller behandlede vipper med lashlift, glamcor lampe - og naturligvis lamination til både lashlift og browlift, samt meget mere!

 Vipperne er super bløde, og glansfulde lavet af syntetiske hår, vi har bevidst fravalgt mink vipperne, af hensyn til dyrevelfærd, og så det faktum at det er mest allergivenligt med de syntetiske hår.

 Vores laminations produkter er banebrydende idet, at de allerede fra første step indeholder keratin, så du fra første step får et plejende boost, og så er produkterne produceret med PH værdier i mente. Altså de bedste forudsætninger for dine hår med vores laminationscremer.

Kniber det lidt med volumevipperne ? Prøv vores 60 minute lashes, strimlerne er fyldt med dobbelt vævede ravn sorte bløde vippehår, der gør det let som en leg at kreerer de fine små faner til volumepåsætning.

Produkterne er Ultra lækre, og kommer i et smukt design og indpakning!

Du finder udvalget lige her.

Er du ikke til vippe extenssions, men nyder blot at benytte dig af strip lashes til særlige lejligheder, make-up tutorials, eller evt. fotoshoots – så har vi de smukkeste linjer af striplashes. Find et helt naturligt look, eller gå ALL IN med BADASS stripsene, du vælger selv dit look fra dag til dag.


Hvis du gerne vil have din Posh ordre sendt sammen med din Indigo ordrer, så kontakt os endelig, så sendes det gerne sammen.